Kisah aku dirogol lelaki korea

Dalam fikiran aku, konfemlah mak ayah risau tak bg aku pergi sana.

Padahal dalam hati dah teruja sangat dah sbb aku hanya pernah pergi Singapore so Bangkok ni paling jauh. Aku time tu still lemah2 lagi sbb sakit, tapi org herbalife sangat baek Tanya keadaan aku mcm mana semua, padahal dorang ni tak kenal pon aku. Orang Tanya aku jawab, aku tak pernah start conversation.

kisah aku dirogol lelaki korea-12kisah aku dirogol lelaki korea-50kisah aku dirogol lelaki korea-26

Aku decide untuk serious dalam herbalife lepas attend STS also known as customer day herbalife.

Tapi sebenarnya ramai jugak herbalifer tak tahu yang aku pernah pergi extravaganza pd bulan 5 di Bangkok.

tapi sampai part org endon ngn orang Malaysia bg sharing, baru aku faham. Melihat gelagat manusia, memang sangat memberi makna.

Yang sangat terharu tengok, bila bersorak semua bersatu, bila menangis, semua menangis. Tp dalam hati dah ada herbalife Itulah cinta pandang pertama aku terhadap all herbalifer around the world.

Tangan mengangkat cawan yang sudah kosong di atas meja. Tak perlu kut nak berkenalan bagai.“I’m Harith, Mister Habib Al-Qadus’s secretary.” Tangan yang dihulur itu kupandang dengan kening yang terjongket. Allah...“Sorry, I guess you bertudung tapi salam lelaki...” kata Harith. Hijab shows that I’m a Muslimah, so that people know the limits to socialize with a Muslimah. This means, that when we have a knowledge, we should act upon it because if we don’t, they won’t do us much good. And whoever is removed away from the Fire and admitted to Paradise, he indeed is successful.

Imej yang aku bawa tidak cukupkah menampakkan bahawa aku seorang Muslimah? I wear hijab as for I am a Muslimah, lillahita’ala. Hijab, with the permission of Allah, protects me, as a Muslimah. “I’ve been to the European countrys and Arabic too... I found out that some of the Muslimah there, are not hijabbed and their manners are way too better than our hijabbed Muslimah here. All of the inner side of them, must show that they’re a Muslimah. And turn to Allah in repentance, all of you, O believers, that you might succeed.” We must realize and know that our Prophet told us that the learned (those who have learned a lot) are those who practice what they know. As we don’t ever know how long that we are going to live in this world anymore.” Aku berhenti seketika. Aku senyum sinikal tetapi bukanlah ditujukan buat Harith. And only on the Day of Resurrection shall you be paid your wages in full. Hasil abang ajak aku pergi kelas agama setiap minggu di London. Hidupnya tiba2 terganggu oleh Ghazi Zayan yang hadir mengejar. Selagi dia tidak j Batrisyia si Ice Queen bermata biru lebih senang hidup sendiri tanpa gangguan sesiapa. Time tu aku tak guna produk herbalife dengan consistant, kalau ada org buatkan baru aku minum. Pagi2 tengah beratur nak masuk hall tu, ala2 pwtc lah. Aku tengok manusia dari pelbagai Negara, paling terharu bila ada orang korea nak ambik gambar dengan kitorang. Seperti biasa Kau memberi alasan yang tak masuk diakal, biarkan aku Memegangmu meski semenit Yeah Memegangmu meski semenit Memegangmu meski satu menit saja Aku hanya tau kecantikan di matamu Meski jika mereka mencuri tatapan, aku harap mereka menatapku Karena mereka tidak bisa melihat segalamu Kau masih tak tahu Bahwa aku ingin kamu dengan segenap hatiku Memegangmu meski semenit Yeah Memegangmu meski semenit Tak apa jika.., Kau mendorongku menjauh Kau tak mengerti Jangan lari dariku yeah Girl, kau membiarkan aku tau oh aku akan menunggumu Aku harap kau menyadari aku di depanmu Memegangmu meski sebentar Di depan lelaki lain Pegang aku , tatap aku Girl Aku ingin kau ingin membuatmu menjadi wanita-ku satu menit yeah Kau boleh berpikir aku menyedihkan Karena keras kepala Aku hanya tak bisa mempercayainya Bahwa kau berdiri di depanku Aku pasti bermimpi tentangmu Tapi disini kau diluar mimpiku Kita menyentuh, mencintai Meski aku bukan Trey Diantara kita, sesuatu berjalan dan mungkin di suatu tempat Kau akan merasaknnya, jadi tetap tinggal disini untukku Ijinkan aku memegangmu semenit Aku memikirkanmu, apa kau juga? Jika tidak, kau mendorongku menjauh Kau tak tahu Jangan lari dariku yeah Girl, kau membiarkan aku tau oh aku akan menunggumu Aku harap kau menyadari aku di depanmu Memegangmu meski sebentar Di depan lelaki lain Pegang aku , tatap aku Girl Aku ingin kau ingin membuatmu menjadi wanita-ku satu menit yeah Kau masih meninggalkanku sendiri Tak melihatku sebagai seseorang yang lebih dari teman Aku ingin mempunyaimu disisiku Berhenti peduli lelaki lain Mereka tak spesial Sekarang, lihat padaku Sekarang kau tau my girl Jangan membuang waktu my girl Baby kau masih tak tau Bagaimana aku bergerak gelisah di kasur, menjebakmu di kepalaku Merasa seperti kau akan hadir di mimpiku Setiap malam aku mencoba kita bersentuhan, mencintai meski aku bukan Ty diantara kita, sesuatu terjadi dan…

Tags: , ,